Escape Room en parella a Mystery Escape

Si estàs buscant una activitat diferent per celebrar Sant Valentí, hauries de considerar fer un escape room en parella.

Un escape room és una forma divertida de posar a prova la teva lògica i capacitat de resolució de problemes. I fer-ho en parella pot fer-ho encara més especial!

Per què fer un Escape Room en parella?

A més de ser una experiència divertida, és una excel·lent manera de descobrir com treballeu junts com a equip. Podreu veure com cadascú contribueix amb les seves fortaleses individuals per resoldre els enigmes i avançar en el joc.

D’altra banda, treballar junts per resoldre els acudits pot revelar habilitats i talents desconeguts. La resolució de problemes en un escape room pot ajudar-vos a conèixer-vos millor i aprendre com abordeu els desafiaments.

Finalment, un escape room ofereix una oportunitat de desconnectar de la rutina diària i submergir-vos en un món ple de misteri i emoció junts. Oblidaràs les teves preocupacions diàries i et submergiràs en la història i l’atmosfera captivadora de cada joc.

Visita Mystery Escape en parella

A Mystery Escape, tenim dos jocs emocionants per gaudir en parella:

Un d’ells és El Misteri de la Mansió. Imagineu-vos dins d’una estança d’una antiga mansió, el vostre objectiu serà alliberar l’esperit d’una jove que porta més d’un segle atrapat entre les seves parets. Marie de Meauconduit va ser assassinada i el seu esperit va quedar atrapat sense trobar justícia. La vostra missió serà resoldre enigmes i desxifrar el misteri per alliberar el seu esperit i escapar de la mansió.

Si preferiu alguna cosa més plena d’adrenalina, us recomanem provar La Cambra Cuirassada. En aquest joc, enfrontareu un atracament a una sucursal del Bunkerbak, un banc que custodia fortunes provinents de negocis qüestionables. El vostre objectiu serà accedir a la cambra cuirassada, el lloc de major seguretat, per recuperar un objecte robat. Podreu resoldre els enigmes i escapar abans que s’acabi el temps?

Tots dos jocs estan dissenyats per posar a prova les vostres habilitats de resolució de problemes, treball en equip i capacitat de pensar sota pressió.

En conclusió, si estàs buscant una experiència única i emocionant per gaudir en parella, fes ja la teva reserva per venir a Mystery Escape posant-te en contacte amb nosaltres al telèfon 930 13 64 19 o al correu barcelona@mysteryescape.es. No et penediràs d’aquesta aventura plena de suspens, misteri i diversió per a dos!

Desplaça cap amunt