Embarca’t en l’emocionant experiència de Mystery Escape!

Mystery Escape en números

Jugadors rebuts

125.000

Anys de funcionament

8

Actes d’empresa

5.000

Sales de joc

4

Escape Room a Barcelona

Benvinguts a Mystery Escape. Descobreix ara el nostre escape room a Barcelona i submergeix-te en aventures inoblidables per a gaudir en equip. Tria el repte i vine a superar-lo.

Només teniu 60 minuts!

El repte en el nostre Escape Room a Barcelona és resoldre els nostres jocs i escapar de la sala en només 60 minuts.

Per a grups grans

Les nostres 4 sales de joc permeten la participació simultània de fins a 26 persones.

Experiència en 4 idiomes

Els jocs de Mystery Escape estan disponibles en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Per a tota la família

Rebem a nens i nenes a partir dels 10 anys en el nostre joc “El Misteri de la Mansió” en modalitat infantil. Una experiència perfecta per a compartir en família, celebrar aniversaris o planificar activitats per a escoles, casals o acadèmies d’idiomes.

Ideal per a empreses

La nostra àmplia capacitat per a rebre a grups grans ens converteix una alternativa ideal per a activitats d’empreses com afterworks, team building, assessment competencial, formacions o coaching.

Mode competició

Les nostres 3 sales idèntiques permeten la competició simultània de fins a 21 persones. Qui aconseguirà escapar primer? Una experiència única i emocionant.


La Cambra Cuirassada

Disponible en 1 sala
Jugadors: de 3 a 5
Durada: 60 minuts
Edats: a partir de 15 anys

Un banc secret ha sigut descobert a Barcelona. Dins, milions d’euros provinents de dubtoses fortunes són protegits.

La seva seguretat és inexpugnable i ara Ubiquss, una gran organització internacional dedicada a actuar on ni les autoritats poden fer-ho, busca un equip d’experts per entrar, recuperar un objecte d’incalculable valor en la seva impenetrable cambra cuirassada i sortir del lloc abans de ser detectats.

Tu, el teu equip, un banc amb els sistemes de seguretat més sofisticats. Només teniu una oportunitat.

El Misteri de la Mansió

Disponible en 3 salas
Jugadors: de 3 a 21
Durada: 60 minuts
Mode infantil a partir de 10 anys

Una rica hereva, Marie de Meauconduits ha estat assassinada a la seva casa pairal a principis del segle passat. Ni l’assassí ni l’arma homicida han estat trobats, tampoc un motiu aparent. Per això, l’esperit de Marie continua sent presoner en aquesta habitació.

La vostra missió serà realitzar les recerques necessàries i així aconseguir alliberar l’ànima de la jove dona. Amb la seva llibertat, obtindreu també la vostra.

Haureu de ser ràpids, només tindreu 60 minuts!

Un Escape Room a Barcelona per a grups grans?

3 sales idèntiques per a fins a 21 jugadors de manera simultània, ideals per a esdeveniments d’empreses o celebracions particulars.

Empreses

Descobreix tots els avantatges de el nostre Escape Room per a empreses. Tria una activitat única i original per al teu equip.

escape room grupos grandes barcelona

Particulars

Per a totes les ocasions: aniversari, comiats, Sant Valentí, Nadal, Setmana Santa. Complementeu aquest esdeveniment especial amb una experiència sorprenent.

Reserva ara

Tarifes*

IVA inclòs

Equip de 7 – 16€ / jugador
Equip de 6 – 18€ / jugador
Equip de 5 – 20€ / jugador
Equip de 4 – 22€ / jugador
Equip de 3 – 24€ / jugador

Si no estàs segur sobre el nombre total de jugadors, pots fer la teva reserva pel mínim de participants confirmats. Si són més dels indicats, podràs pagar la diferència a les nostres Instal·lacions. En cas de ser menys persones, haureu d’informar-ho com a mínim 24 hores abans de la vostra sessió de joc.

Tots els membres de l’equip han d’arribar 15 minuts abans de l’hora de la sessió reservada. Aquest punt és de summa importància, perquè es requereix rebre certes instruccions abans d’iniciar el joc, sense perdre els valuosos minuts de l’activitat.

Descobreix el nostre fantàstic Escape Room Barcelona!

Important: Si vols jugar en equips de més de 7 persones, pots trucar-nos al +34 930 13 64 19 o consultar la nostra pàgina de grups grans.

Contacte

Si tens algunes consulta o suggeriment, pots enviar el teu missatge a través de les diferents vies de contacte de Mystery Escape.

    Accepto rebre informació i/o publicitat.Política de Privacitat.

    Desplaça cap amunt