Vals regal Mystery Escape

Els nostres vals regal

A Mystery Escape oferim vals de regal. Una forma original d’obsequiar una aventura sorprenent que es recordarà per molt de temps. Escull el nombre de jugadors, efectua el pagament mitjançant la nostra plataforma de pagament segur i obsequia una experiència sorprenent.

Pas 1

Tria el idioma del val regal que vols obsequiar.

Pas 2

Selecciona el nombre de jugadors que participaran en la sessió de joc.

Pas 3

Completa les dades de la teva comanda i realitza el pagament del val regal amb la teva tarjeta de credit/debit.

Pas 4

Sorprèn amb una experiència al nostre escape room!

Tarifes*

IVA inclòs

Equip de 7 – 112,00 €
Equip de 6 – 108,00 €
Equip de 5 – 100,00 €
Equip de 4 – 88,00 €
Equip de 3 – 72,00 €

Si no estàs segur sobre el nombre total de jugadors, pots fer la teva reserva pel mínim de participants confirmats. En cas de ser més dels indicats, podràs pagar la diferència a les nostres Instal·lacions.

Tots els membres de l’equip han d’arribar 15 minuts abans de l’hora de la sessió reservada. Aquest punt és de summa importància, perquè es requereix rebre certes instruccions abans d’iniciar el joc, sense perdre els valuosos minuts de l’activitat.

Després de realitzar el pagament, el nostre equip t’enviarà un correu electrònic amb un codi personalitzat que et permetrà gaudir d’una sessió d’1 hora per a un equip.

Si vols fer una reserva directament, pots accedir a la pàgina en aquest enllaç . Si tens alguna pregunta o dubte, si us plau contacta amb nosaltres.

Desplaça cap amunt