Escenari

La Cambra Cuirassada

Un banc secret ha sigut descobert a Barcelona. Dins, milions d’euros provinents de dubtoses fortunes són protegits.

La seva seguretat és inexpugnable i ara Ubiquss, una gran organització internacional dedicada a actuar on ni les autoritats poden fer-ho, busca un equip d’experts per entrar, recuperar un objecte d’incalculable valor en la seva impenetrable càmera cuirassada i sortir del lloc abans de ser detectats.

Tu, el teu equip, un banc amb els sistemes de seguretat més sofisticats. Només teniu una oportunitat.

Us atreviu?

La Cambra Cuirassada Mystery Escape Barcelona: El escape room més innovador i entretingut a Barcelona. Formeu part d’una aventura que podreu gaudir a través d’un viatge màgic. Us convertireu en un comandament d’experts desxifrant enigmes que us permetran aconseguir l’objectiu.

Idiomes del joc

castellà

Reserva ara

INFORMACIÓ IMPORTANT

Si no estàs segur sobre el nombre total de jugadors, pots fer la teva reserva pel mínim de participants confirmats. Si són més dels indicats, podràs pagar la diferència en les nostres instal·lacions.

A Mystery Escape no exigim paga i senyal. Si desitges fer una reserva i realitzar el pagament més endavant, pots trucar-nos al +34 930 136 419.

IMPORTANT: Joc per a majors de 16 anys.

Title
Tarifes*
IVA inclòs
Equip de 7 – 16€ / jugador
Equip de 6 – 18€ / jugador
Equip de 5 – 20€ / jugador
Equip de 4 – 22€ / jugador
Equip de 3 – 24€ / jugador

COVID-19

Arran de l’excepcional situació generada pel virus Covid-19, totes les reserves realitzades i pagades a través de la nostra pàgina web durant el període d’estat d’alarma, tindran una validesa de 18 mesos. Durant aquest temps, els nostres clients podran gaudir de les sessions o fer canvis en referència a la disponibilitat de les sales.
 
 

Tots els membres de l’equip han d’arribar 15 minuts abans de l’hora de la sessió reservada. Aquest punt és de màxima importància, perquè es requereix rebre certes instruccions abans d’iniciar el joc, sense perdre els valuosos minuts de l’activitat.

Descobreix el nostre fantàstic Escape Room a Barcelona!

Important: Si vols jugar La Cambra Cuirassada Mystery Escape en equips de més de 7 persones, pots trucar-nos al +34 930 136 419.