La Cambra Cuirassada

Escenari

La Cambra Cuirassada

Un banc secret ha sigut descobert a Barcelona. Dins, milions d’euros provinents de dubtoses fortunes són protegits.

La seva seguretat és inexpugnable i ara Ubiquss, una gran organització internacional dedicada a actuar on ni les autoritats poden fer-ho, busca un equip d’experts per entrar, recuperar un objecte d’incalculable valor en la seva impenetrable cambra cuirassada i sortir del lloc abans de ser detectats.

Tu, el teu equip, un banc amb els sistemes de seguretat més sofisticats. Només teniu una oportunitat.

Us atreviu?

La Cambra Cuirassada Mystery Escape Barcelona: L’escape room més innovador i entretingut a Barcelona. Formeu part d’una aventura que podreu gaudir a través d’un viatge màgic. Us convertireu en un comandament d’experts desxifrant enigmes que us permetran aconseguir l’objectiu.

IDIOMES DEL JOC

castellà

SALES
1
JUGADORS
3 – 5
DURADA
60 minuts
EDATS
Des de 16 anys

Reserva ara

INFORMACIÓ IMPORTANT

Si no estàs segur sobre el nombre total de jugadors, pots fer la teva reserva pel mínim de participants confirmats. Si són més dels indicats, podràs pagar la diferència en les nostres instal·lacions. En cas de ser menys persones, haureu d’informar-ho com a mínim 24 hores abans de la vostra sessió de joc.

IMPORTANT: Joc per a majors de 16 anys.

Tarifes*

IVA inclòs

Tots els membres de l’equip han d’arribar 15 minuts abans de l’hora de la sessió reservada. Aquest punt és de màxima importància, perquè es requereix rebre certes instruccions abans d’iniciar el joc, sense perdre els valuosos minuts de l’activitat.

Descobreix el nostre fantàstic Escape Room a Barcelona!

Important: Si vols jugar La Cambra Cuirassada Mystery Escape en equips de més de 5 persones, truca’ns al +34 930 136 419.

Desplaça cap amunt