Escape Room a Barcelona

Benvinguts a Mystery Escape. Descobreix ara el nostre escape room a Barcelona i submergeix-te en aventures inoblidables per a gaudir en equip. Tria el repte i vine a superar-lo.


Mystery Escape en números

Jugadores recibidos

Años de funcionamiento

Eventos de empresa

Salas de juego

La Cambra Cuirassada

Escape Room en Barcelona

Un banc secret ha sigut descobert a Barcelona. Dins, milions d’euros provinents de dubtoses fortunes són protegits.

La seva seguretat és inexpugnable i ara Ubiquss, una gran organització internacional dedicada a actuar on ni les autoritats poden fer-ho, busca un equip d’experts per entrar, recuperar un objecte d’incalculable valor en la seva impenetrable cambra cuirassada i sortir del lloc abans de ser detectats.

Tu, el teu equip, un banc amb els sistemes de seguretat més sofisticats. Només teniu una oportunitat.

El Misteri de la Mansió

Escape Room a Barcelona

Una jove i rica hereva, Marie de Meauconduits ha estat assassinada a la seva casa pairal a principis del segle passat. Ni l’assassí ni l’arma homicida han estat trobats, tampoc un motiu aparent. Per això, l’esperit de Marie continua sent presoner en aquesta habitació.

La vostra missió serà realitzar les recerques necessàries i així aconseguir alliberar l’ànima de la jove dona. Amb la seva llibertat, obtindreu també la vostra.

Haureu de ser ràpids, només tindreu 60 minuts! Joc disponible en 3 sales idèntiques per a fins a 21 jugadors de manera simultània o 42 en dues tandes seguides.

Un Escape Room a Barcelona per a grups grans?

3 sales idèntiques per a fins a 21 jugadors de manera simultània, ideals per a esdeveniments d’empreses o celebracions particulars.

Empreses

Descobreix tots els avantatges de el nostre Escape Room per a empreses. Tria una activitat única i original per al teu equip.

escape room grupos grandes barcelona

Particulars

Per a totes les ocasions: aniversari, comiats, Sant Valentí, Nadal, Setmana Santa. Complementeu aquest esdeveniment especial amb una experiència sorprenent.

Reserva ara

Tarifas / jugador
Tarifes*
IVA inclòs
Equip de 7 – 16€ / jugador
Equip de 6 – 18€ / jugador
Equip de 5 – 20€ / jugador
Equip de 4 – 22€ / jugador
Equip de 3 – 24€ / jugador

INFORMACIÓ IMPORTANT

Si no estàs segur sobre el nombre total de jugadors, pots fer la teva reserva pel mínim de participants confirmats. Si són més dels indicats, podràs pagar la diferència a les nostres Instal·lacions. En cas de ser menys persones, haureu d’informar-ho com a mínim 24 hores abans de la vostra sessió de joc.

Tots els membres de l’equip han d’arribar 15 minuts abans de l’hora de la sessió reservada. Aquest punt és de summa importància, perquè es requereix rebre certes instruccions abans d’iniciar el joc, sense perdre els valuosos minuts de l’activitat.

Descobreix el nostre fantàstic Escape Room Barcelona!

Important: Si vols jugar en equips de més de 7 persones, pots trucar-nos al +34 930 13 64 19 o consultar la nostra pàgina de grups grans.

Accés per Metro (a 5 minuts caminant):
• Línia 4: Estació Selva de Mar
• Línia 4: Estació Poblenou

Accés per Tramvia (a 3 minuts caminant):
• Línia T4: Estació Fluvià.

Accés per Bus:
• A tan sols dos minuts de distància caminant.

Accés per Bicing (a 2 minuts caminant):
• Estació Nº 100.

Parking Públic (a menys de 3 minuts caminant):
• Pàrquing: Carrer de Pere IV 286, 08018, Barcelona.

Contacte

Si tens algunes consulta o suggeriment, pots enviar el teu missatge a través de les diferents vies de contacte de Mystery Escape.

    Accepto rebre informació i/o publicitat.Política de Privacitat.