Testimonis d’empreses i responsables de Coaching

Check Point

“Dues vegades a l’any, organitzem un seminari entre els equips tècnics dels nostres socis i els de Check Point en el qual incloem sistemàticament exercicis de team-building. Aquest any vam realitzar una elecció i varem triar per unanimitat fer una activitat a Mystery Escape, amb el “Misteri de la Mansió”. L’elecció es va fer per raons molt clares: l’aspecte innovador, el concepte original del joc i el fet que encara no és molt conegut. Va ser 100% efectiu”.

Per què funciona com team-building? El joc es desenvolupa per equips de 3 a 5 membres i tan aviat comença, tots es converteixen en un sòlid equip que treballa de manera conjunta durant tota l’experiència. Un altre punt interessant és la possibilitat d’organitzar competicions entre diferents equips de manera simultània amb 4 equips en 4 habitacions diferents.

Ja estem esperant amb ànsies la nostra propera experiència a Mystery Escape.”

Anthony Bali – Enginyer de Seguretat, França.

Catimini

“Cada any organitzem un team-building en el qual participen una dotzena de directors regionals i europeus de la divisió de vendes. La nostra elecció aquest any va ser optar per l’original concepte de “El Misteri de la Mansió” de Mystery Escape. No vam revelar cap informació als participants abans d’iniciar el joc. Ells van descobrir de què es tractava durant l’explicació prèvia i els comentaris sobre el joc eren totalment unànimes: Tots ho van gaudir sense importar l’edat, el sexe o el país d’origen”.

És una veritable eina pel team-building: els membres de cada equip han d’escoltar-se entre ells i per avançar, es requereixen diferents habilitats. Per això, cada membre de l’equip assumeix un rol d’importància durant el progrés de l’experiència”

Christine Ryo – Responsable de Back-office Service

Equip en Desenvolupament.

“És un joc molt interessant per a l’entrenament d’equips. Abans que res, és divertit i intel·lectualment estimulant: els participants surten de l’experiència amb un alt esperit de treball i molt entusiasme per tornar a la feina. A més, tenint en compte que el temps sempre és escàs, té l’avantatge de requerir poc temps per jugar-hi. Segon, i crec que l’aspecte més interessant del joc, és que té dos nivells de pensament i observació: el primer sobre l’observació de la conducta individual dins de l’equip, i per tant, la posibilitat de descobrir talents que es puguin treballar. El segon, és l’observació del que succeeix durant el joc en l’equip per resoldre el misteri. Imagina com es pot relacionar tot amb la realitat del treball en equip.

És un joc que pot generar una reflexió sobre els equips i les formes de generar noves dinàmiques i compromís en les seves activitats diàries.”

Olivier Loustalan – Coach d’Equips i Managers.

Recursos & Talents.

“El primer punt positiu: La novetat del joc. Més enllà de la sorpresa inicial, perquè realment no se sap què i com succeirà, et sents absorbit ràpidament pel joc, sense necessitat de ser un expert o apassionat del misteri i els enigmes. Hi ha un efecte ona, perquè la diversió et fa voler arribar fins el final.

Des de la meva experiència com a coach, és molt interessant observar els equips des de l’exterior i veure com treballen en conjunt en termes de cooperació mentre es desenvolupa el joc. En tal sentit, l’èxit en requereix la col·laboració conjunta així com habilitats i intel·ligència complementària que pot aportar cada membre. Ningú es queda fora, tothom està enfocat en la cerca d’una manera que els porti a resoldre el misteri.

Un altre aspecte interessant del joc ho representa el desafiament que permet la competència entre quatre equips participant de forma simultània en 4 sales, podent comparar els resultats.

A més el format de 60 minuts, és també un punt fort a ressaltar. Això permet que el joc pugui ser integrat en un programa de seminaris més complexos que combini l’activitat amb sessions de treball i relaxació si és necessari.

Mystery Escape està molt ben situat, en una zona agradable i compta amb una sala de recepció àmplia, que permet celebrar els resultats dels equips després del joc i per a un feedback en excel·lents condicions.”

Laurence Levêque, team coach and team-building organiser

Desplaça cap amunt