Vídeos

El Misteri de la Mansió

Calma, l’esperit de Marie està parlant. Teniu 60 minuts per alliberar-la i així poder escapar de l’habitació. Us atreviu a resoldre el misteri?

La Cambra Cuirassada

Un banc secret ha estat descobert a Barcelona. En ell, milions d’euros provinents de fortunes dubtoses són resguardats.

Teniu 60 minuts per infiltrar-vos, superar els sofisticats sistemes de seguretat, recuperar un valuós objecte i escapar sense ser detectats.

Escape Room Nit i Dia

Mystery Escape juntament amb TV3 i Mediapro van presentar la primera adaptació d’una sèrie de TV a un escape room.

Una aventura emocionant per als fans de la sèrie Nit i dia.

Escape Room Univers Dan Brown

Per al llançament mundial de l’últim llibre de Dan Brown “Origen”, Mystery Escape juntament amb Grup Planeta van desenvolupar un escape game exportable dirigit als fans de l’aclamat escriptor.

El Gran Secret d’Ogilvy

Com a part d’una estratègia de comunicació interna, Mystery Escape juntament amb l’agència Ogilvy han realitzat una experiència d’escape room exportable personalitzada, adaptada a la filosofia i valors de l’organització.

La Fórmula de l’Èxit – Esade

Mystery Escape juntament amb Esade, han dissenyat un escape game exportable a mida destinat a la formació de directius del programa EMBA.
Posteriorment, s’ha aplicat en altres programes formatius d’aquesta important escola de negocis.

La Mort del Dr. Khoza

Un escape room exportable realitzat des de Mystery Escape juntament amb Farmaventas i Idermo, com a acció de comunicació innovadora per als assistents a Infarma 2019.

#EscapadelAlzheimer

Una iniciativa de l’Alzheimer Catalunya Fundació en la qual Mystery Escape va participar juntament amb altres 30 escapes, amb el propòsit de recollir recursos per als programes socials d’atenció a les famílies que lluiten contra l’Alzheimer.

Pots veure tots els nostres tràilers i vídeos al nostre canal de YouTube.

Desplaça cap amunt