Pack Escape

La nostra experiència de joc d’escape en viu en les nostres instal·lacions amb 4 sales per a fins a 26 jugadors de manera simultània. En 3 d’elles, del nostre joc “El Misteri de la Mansió”, fins a 21 participants poden gaudir de la mateixa experiència de manera simultània. Ideal per a activitats de team building, assessment, development, recruitment, afterwork o formacions.

Saber-ne més

Pack Escape VIP

L’experiència de joc d’escape complementada amb un fantàstic servei de càtering per a participants. Una opció ideal per a complementar l’activitat, fomentar l’intercanvi d’opinions i poder compartir en un ambient distès.

Consulta les opcions del servei de càtering descarregant aquí el nostre menú.

Saber-ne més

Pack Escape VIP + Formació

La fórmula perfecta per a complementar l’activitat i el servei de càtering és amb l’acompanyament dels nostres experts en la gestió del talent en les organitzacions. Són qui visualitzaran als equips durant el joc per a posteriorment oferir una formació de 60 minuts enfocada en les competències professionals evidenciades durant la dinàmica.

Servei amb l’opció de bonificació a través de FUNDAE.

Saber-ne més

Vol més informació?

Envia’ns un formulari amb els detalls sobre la teva iniciativa i una persona del nostre equip es posarà en contacte al més aviat possible.


    Accepto rebre informació i/o publicitat.Política de Privacitat.

    Descarregar
    Descarregar