Consells per al teu primer Escape room

Quan et decideixis a fer un escape room per primera vegada, tria els teus companys d’aventura. Pot ser un grup amb participants que ja tinguin experiència o que tots siguin principiants. Qualsevol combinació és bona per a gaudir de l’experiència.

A l’hora de triar una sala de joc, fixa’t en la dificultat, adequa el nivell a les expectatives del teu grup. No vulguis començar pels més difícils, necessites agafar experiència per arribar al màxim nivell.

A Mystery Escape volem donar-te els consells més útils aplicables a qualsevol joc:

1. Atenció als detalls

Para atenció a la presentació del joc, els Game Masters t’explicaran tot el que necessites saber perquè la teva ment pugui submergir-se en la història.

Els ells et donaran consells i normes que hauràs d’aplicar quan estiguis dins de la sala.

Explora la sala amb consciència, qualsevol detall pot ser summament important per resoldre un enigma. No tot el trobaràs a simple vista, busca amagatalls, compartiments ocults, qualsevol cosa. Que no quedi cap racó sense revisar!

2. Ordre

A Mystery Escape hi ha molts objectes que t’ajudaran al llarg de l’aventura per aconseguir escapar. Com més ordenat siguis, menys temps perdràs en trobar allò que busques.

Deixa-ho tot en un lloc específic, les emocions i la sensació que el temps s’esgota fan que perdem de vista alguns detalls. Deixa-ho tot en el mateix lloc perquè puguis trobar-ho fàcilment quan ho creguis necessari.

Com menys temps queda, més nerviós està el grup i no voldràs perdre temps absolutament en res que no sigui resoldre els enigmes.

3. Comunicació

Un escape room és un joc d’equip i com a tal, ha d’existir la comunicació entre tots els participants. No hi ha ningú més llest ni menys espavilat, qualsevol idea és vàlida.

Deixa la timidesa de banda i expressa’t, fins i tot si sona com una bogeria, aquesta idea teva podria ser la clau per resoldre aquest enigma que us resisteix.

 

Si després d’aquests consells per al teu primer escape room creus que ja estàs llest per submergir-te en aquesta aventura, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Vine a gaudir de l’experiència a Mystery Escape. T’esperem!

Desplaça cap amunt