Coneixes l’Escape Room de la sèrie Nit i Dia?

A MYSTERY ESCAPE ens apassionen els reptes i aquest ens fa especial il·lusió. Avui volem anunciar-vos el nostre conveni de col·laboració amb TV3 i presentar-vos el Escape Room de la sèrie Nit i Dia. Aquesta és una iniciativa totalment innovadora i només disponible temporalment, així que, la viurem intensament, com els amors d’estiu!

La sèrie

Escape Room de la serie Nit i Dia

La sèrie “Nit i Dia” de TV3 està sent tot un èxit des de que es va començar a emetre al febrer de 2016, arribant a competir per ser líder d’audiència en el Prime Time dels dilluns a Catalunya.

“Nit i Dia” narra la història de Sara Grau, una metge forense que tracta de conciliar la seva feina amb la vida d’una ciutadana corrent de Barcelona. No obstant això, una professió com la seva, carregada de situacions tèrboles, acabaran per afectar-la personalment. Com en el mateix joc, cada cas es resol gràcies al treball en equip. Metges, forenses, policies, jutges i advocats units per resoldre estranys i macabres crims. Si vols posar-te al dia i seguir la sèrie, tens tots els capítols disponibles de forma gratuïta a TV3 a la carta.

El joc

DONA-LI AL PLAY I COMENÇA A SENTIR L’EXPERIÈNCIA

A partir del 4 de juny podreu venir a gaudir de l’Escape Room de la sèrie Nit i Dia a Mystery Escape. Si no és la primera vegada que veniu a jugar amb nosaltres, no volem que penseu que això és un nou joc, perquè no és ben bé així.

El joc transcorre de la mateixa forma que el Misteri de la Mansió, però adaptat a la trama de “Nit i Dia”, amb pistes i una temàtica basada en un cas concret de la sèrie. En els dies que estigui el joc disponible, les nostres sales estaran ambientades en una de les localitzacions de la primera temporada. Durant els 60 minuts que dura el joc, haureu de trobar un objecte clau per poder tancar un dels casos de la sèrie. Per trobar-lo, haureu de resoldre un seguit d’endevinalles i enigmes que us conduiran a donar amb aquest objecte misteriós.

Ens ajudeu a tancar l’últim cap per lligar de la primera temporada?

Vine a jugar amb nosaltres

Escape Room de la serie Nit i Dia

El joc està pensat tant pels aficionats als jocs de fuita en viu com per als fanàtics de la sèrie que volen provar una nova experiència. Una oportunitat única de posar-te en la pell dels teus personatges favorits i convertir-te en un autèntic investigador. No miris el temps, controla els teus nervis, treu-li la pols a les teves neurones i treballa en equip per arribar a la solució final.

Aprofita aquesta oportunitat i reuneix el teu equip guanyador d’entre 3 i 5 persones. Podeu jugar per lliure o competir entre diversos equips simultàniament en les nostres 4 sales.

Si voleu venir a provar, podreu gaudir del joc del 4/06 al 31/07. Així que si tens qualsevol dubte sobre el joc o el mètode de reserva, posa’t en contacte amb nosaltres.

Desplaça cap amunt