Tipus de jugadors en una sala d’Escape Room

En tots els jocs d’equip ens trobem amb diferents tipus de rols, això és degut a que cada persona té una forma diferent d’enfrontar-se a una mateixa situació. Ja saps quin tipus de jugador ets en una sala d’escape room?

Tant si veniu a jugar a El Misteri de la Mansió, com a la Cambra Cuirassada, l’escape room és el mateix per a tots els participants, no obstant això, cada integrant tindrà una forma o altra d’enfrontar cada enigma.

Els 5 tipus de jugadors més destacats en el Mystery Escape són:

1. EL CERCADOR

És la persona que només entrar a la sala comença a cercar totes les pistes possibles. Troba les claus sense adonar-te’n. Un rol indispensable per avançar ràpidament en el joc. Agraeix tenir un jugador així al teu equip.

2. L’IMPACIENT

És qui té més ganes de sortir de la sala, sense importar com, demana pistes cada 5 minuts. El seu nivell d’estrès va pujant a mesura que passa el temps, i constantment repeteix la frase: “No sortirem”.

3. EL SILENCIÓS

És una persona molt atenta, passa desapercebuda durant gran part del joc, però és qui més analitza. És qui tira endavant el grup quan tots estan atascats, obtenint el resultat dels enigmes més difícils de tot el joc.

4. L’HÀBIL

A tots se’ns ha quedat encallat algun pany o altres tipus de mecanismes que podem trobar en una sala d’escape room, a tots excepte al més hàbil de l’equip. Controla molt bé els seus nervis, treballa bé sota pressió i fa que res es quedi encallat. Voldràs tenir un jugador així.

5. EL LÍDER

Aquesta figura pot estar present en tots els grups, no està associada al millor jugador del grup, sinó més aviat al que supervisa la tasca de tots els participants. El seu caràcter pot semblar molt mandrós, però ajuda a que cada jugador faci la seva tasca i, en conseqüència, aconseguir la victòria.


Si encara no saps quin tipus de jugador ets, vine al Mystery Escape i descobreix-ho. T’esperem!

Desplaça cap amunt