Reserves «La Cámara Acorazada» de Mystery Escape

INFORMACIÓ IMPORTANT: Tots els membres de l’equip han d’arribar 15 minuts abans de l’hora de la sessió reservada. Aquest punt és de molta importància, doncs es requereix rebre certes instruccions abans d’iniciar el joc, sense perdre els valuosos minuts de l’activitat.

Ubicació: Av. Diagonal 111-113, 08005, Barcelona.

[title style=»bold-center» text=»Escenari: La Cámara Acorazada.» margin_top=»10px» size=»120″]

[row]

[col span=»4″ span__sm=»12″ span__md=»5″ margin=»0px 0px -20px 0px»]

[ux_image id=»7606″ width=»94″ depth=»1″]

[/col]
[col span=»8″ span__sm=»12″ span__md=»7″ margin=»0px 0px -20px 0px»]

Tarifes*

Tarifes i horaris – IVA inclòs

  • Equip de 7 – 16€ / jugador
  • Equip de 6 – 18€ / jugador
  • Equip de 5 – 20€ / jugador
  • Equip de 4 – 22€ / jugador
  • Equip de 3 – 24€ / jugador

[gap height=»10px»]

[/col]

[/row]
[row]

[col span__sm=»12″ margin=»0px 0px -20px 0px»]

* Tarifa per a empreses, contacti

Reserva ara

IMPORTANT: Si no estàs segur sobre el nombre total de jugadors, pots fer la tela reserva pel mínim de participants confirmats. Si són més dels indicats, podràs pagar la diferència en les nostres Instal·lacions. Si es tracta d’un grup gran i requereix de més d’una sala, pots seleccionar 2 o 3 sales a la mateixa hora amb el nombre de jugadors que hi participen en cada una.

 

Més informació

Per conèixer els nostres horaris i realitzar les reserves, primer selecciona la data en la qual vols venir a jugar, la sala i el nombre de jugadors. Fes click a «Reservar». Després, completa les teves dades: nom, cognoms, número de telèfon i correu electrònic. Si és un encàrrec a nom d’una empresa, pots seleccionar la casella i col·locar els detalls. Confirma les dades, valida les condicions de venda o procedeix al pagament. Pots veure els passos en el següent vídeo explicatiu:

Reserves d’ultima hora

Tanquem el nostre sistema de reserves online 24 hores abans. Encara que no apareguin sessions disponibles online, potser si tenim sales lliures. Si vol reservar per a les properes 24 hores, truca’ns al 93 013 64 19 o envia’ns un email a barcelona@mysteryescape.es

 

[/col]
[col span__sm=»12″]

[/col]

[/row]

Scroll al inicio