Reserves Mystery Escape a Barcelona

INFORMACIÓ IMPORTANT: Tots els membres de l’equip han d’arribar 15 minuts abans de l’hora de la sessió reservada. Aquest punt és de summa importància, doncs es requereix rebre certes instruccions abans d’iniciar el joc, sense perdre els valuosos minuts de l’activitat.

Ubicació: Av. Diagonal 111-113, 08005, Barcelona.

Escenari: El Misteri de la Mansió.

Tarifes*

Tarifes i horaris (09h-13h de dilluns a dijous) – IVA inclòs

  • Equip de 5 – 16€ / jugador
  • Equip de 4 – 18€ / jugador
  • Equip de 3 – 22€ / jugador

Tarifes i horaris (15h-21h de dilluns a dijous i de 16h a 22h divendres, dissabte i diumenge) – IVA inclòs

  • Equip de 5 – 20€ / jugador
  • Equip de 4 – 22€ / jugador
  • Equip de 3 – 24€ / jugador

* Tarifa per a empreses, contacti

Per conèixer els nostres horaris i realitzar reserves, primer seleccioni el nombre de jugadors del seu equip i faci clic a “Reservar”. Després, triï una habitació i de nou faci clic a “Reservar”. Seleccioni l’horari en el qual desitja realitzar l’activitat, si no està disponible, pot comprovar la disponibilitat d’altres sales en les quals podrà accedir al mateix joc. A continuació, faci clic en “1 hora”.

Reserves d’ultima hora

Tanquem el nostre sistema de reserves online 24 hores abans. Encara que no apareguin sessions disponibles online, potser si tenim sales lliures. Si vol reservar per a les properes 24 hores, no dubti en trucar-nos al 93 013 64 19 o enviar-nos un email a barcelona@mysteryescape.es

Pagament amb targeta de crèdit a través de la plataforma Paypal

Utilitzem la plataforma Paypal per processar el pagament, no obstant això no hi ha necessitat de crear un compte Paypal. Per realitzar el pagament amb targeta de crèdit, faci clic en “Pay Now” i després usar el botó “Check Out as a Guest” / “Pagar sense compte”.