Els nostres bons regal

En Mystery Escape ofrecemos bonos regalo. Una forma original de obsequiar una aventura sorprendente que se recordará por mucho tiempo. Elige el número de jugadores, realiza el pago a través de nuestra pasarela de pago seguro y obsequia un experiencia sorprendente.

Pas 1

Tria el idioma de bo regal que vols obsequiar.

Pas 2

Selecciona el nombre de jugadors que participaran en la sessió de joc.

Paso 3

Completa els dades de la teva comanda i realitza el pagament de el bo regal amb la teva tarjeta de credit/debit.

Paso 4

Sorprèn amb una experiència en el nostre escape room!

Tarifas / jugador
Tarifes*
IVA inclòs
Equip de 7 – 112,00 €
Equip de 6 – 108,00 €
Equip de 5 – 100,00 €
Equip de 4 – 88,00 €
Equip de 3 – 72,00 €

INFORMACIÓ IMPORTANT

Si no estàs segur sobre el nombre total de jugadors, pots fer la teva reserva pel mínim de participants confirmats. Si són més dels indicats, podràs pagar la diferència en les nostres Instal·lacions.

En Mystery Escape no exigim paga i senyal. Si desitges fer una reserva i realitzar el pagament poteriormente, pots trucar-nos al +34 930 136 419.

Tots els membres de l’equip han d’arribar 15 minuts abans de l’hora de la sessió reservada. Aquest punt és de summa importància, perquè es requereix rebre certes instruccions abans d’iniciar el joc, sense perdre els valuosos minuts de l’activitat.

Després de realitzar el pagament, el nostre equip et enviarà un correu electrònic amb un codi personalitzat que et permetrà gaudir d’una sessió d’1 hora per a un equip.

Si vols fer una reserva directament, pot accedir a la pàgina en aquest enllaç . Si té alguna pregunta o dubte, si us plau contacti’ns .