Reserves Nit i Dia

TV3 i Mystery Escape Barcelona s’uneixen per portar-te l’Escape Room de Nit i Dia

Una adaptació de “El Misteri de la Mansió” a la reconeguda sèrie “Nit i dia” de TV3

 

Escenari: Nit i Dia

nit i dia escape room

Tarifes*

Tarifes i horaris (10h-14h de dilluns a divendres) – IVA inclòs

  • Equip de 5 – 16€ / jugador
  • Equip de 4 – 18€ / jugador
  • Equip de 3 – 22€ / jugador

Tarifes i horaris (16h-22h de dilluns a divendres; dissabte i diumenge tota la jornada) – IVA inclòs

  • Equip de 5 – 20€ / jugador
  • Equip de 4 – 22€ / jugador
  • Equip de 3 – 24€ / jugador

* Tarifa per a empreses, contacti.

 

El Repte

Converteix-te en investigador per un dia i troba la prova definitiva per resoldre un dels casos més emblemàtics de la reconeguda sèrie de TV3.

Tens 60 minuts per desfer tot l’entrellat de pistes i enigmes. Res és el que sembla, comprova bé tots els detalls i sobretot, resol el cas i escapa’t a temps!

Basat en el joc desenvolupat per Mystery Escape, “El Misteri de la Mansió”, l’escape room de Nit i Dia proposa viure una experiència única amb tot d’elements que fàcilment reconeixeran els seguidors de la sèrie. Un entorn mític, amb misteris amagats, que els jugadors només podran resoldre si utilitzen tots els seus sentits i col·laboren entre ells.

4 sales, fins a 20 jugadors alhora, amb possibilitat de competir entre les diverses sales per veure qui resol primer el cas, 60 minuts de temps.

Diversió i adrenalina al màxim! Endinsa’t en el món de Nit i Dia a Mystery Escape Barcelona. T’esperen sorpreses que no imagines!

 

Reserva ara!

Informació important

Per conèixer els nostres horaris i realitzar reserves, primer seleccioni el nombre de jugadors del seu equip i faci clic a “Reservar”. Després, triï una habitació i de nou faci clic a “Reservar”. Seleccioni l’horari en el qual desitja realitzar l’activitat, si no està disponible, pot comprovar la disponibilitat d’altres sales en les quals podrà accedir al mateix joc. A continuació, faci clic en “1 hora”.

Reserves d’ultima hora

Tanquem el nostre sistema de reserves online 24 hores abans. Encara que no apareguin sessions disponibles online, potser si tenim sales lliures. Si vol reservar per a les properes 24 hores, no dubti en trucar-nos al 93 013 64 19 o enviar-nos un email a barcelona@mysteryescape.es

Pagament amb targeta de crèdit a través de la plataforma Paypal

Utilitzem la plataforma Paypal per processar el pagament, no obstant això no hi ha necessitat de crear un compte Paypal. Per realitzar el pagament amb targeta de crèdit, faci clic en “Pay Now” i després usar el botó “Check Out as a Guest” / “Pagar sense compte”

Descobreix el nostre fantàstic Escape Room a Barcelona!