para sus eventos de empresa

Triï una activitat única i original per al seu equip

 

Descripció

Quantes persones poden jugar?

Comptem amb 4 habitacions idèntiques amb capacitat per jugar-hi 20 persones al mateix temps i fins a 40 en dues tandes seguides.

Què succeeix durant una sessió en Mystery Escape?

Una sessió dura 1h30 amb un briefing de 15 minuts, 1 hora de joc i 15 minuts per compartir l’experiència entre els participants.

A més, d’acord a les seves necessitats, oferim els següents serveis complementaris:

– Catering per a participants.
– Centre de Control de Mystery Escape.
– Sessió de coaching amb professionals experts en la gestió d’equips de treball.

Desenvolupament de l’activitat en un joc a les 18:00:
– 17h45: Arribada dels jugadors, la formació d’equips i briefing.
– 18:00: Inici del joc.
– 19h00: Final del joc, reunions informatives i foto de grup.
– 19h15: Final de l’activitat.

També brindem la possibilitat de fer ús exclusiu del local per a un còctel de benvinguda.

Benvinguda i joc en castellà o català

Anglès o francès sota demanda

Per a més informació i pressupost personalitzat sense compromís, preguem completi el formulari de contacte a la dreta de la pàgina.

Els nostres Serveis

Team Building

Busca una activitat per motivar, incrementar l’entusiasme, estimular l’energia del seu equip, desenvolupar tant l’esperit de cooperació com la competència i millorar els seus objectius corporatius d’una manera innovadora i refrescant?

Jugar com a empresa a Mystery Escape és ideal per augmentar el pensament lateral i la creativitat, així com per entrenar el treball en equip. El nostre joc ha estat dissenyat específicament per ser part dels seus seminaris, reunions, sessions estratègiques de cohesió, formació o altres esdeveniments corporatius.

A més, contribueix a millorar la cohesió de l’equip, demostrar el poder del treball cooperatiu, habilitar la comunicació transversal i el desenvolupament personal, fomentant al mateix temps un ambient de participació i diversió.

Observació d’equips des del Centre de Control de Mystery Escape

Què millor manera per entendre i estimular el desenvolupament del seu equip que participar en una activitat de solució de problemes fascinant i divertida? Mentrestant, podrà observar la confiança existent, la comunicació dins del seu equip, així com els aspectes de la gestió del temps, planificació i execució. Tot en una sola sessió de joc!

Mystery Escape ofereix al manager de l’equip la possibilitat d’accedir al seu Centre de Control, ideal per a l’observació propera de l’actuació de l’equip. També podran accedir coach, instructors o formadors de les empreses per observar de forma activa al seu equip durant tot el joc.

Coaching professional

A petició, Mystery Escape pot organitzar sessions d’entrenament a mida per a equips, en diferents idiomes i amb coach certificats. Tots els coach professionals tenen una experiència mínima de quinze anys, amb un ampli àmbit d’acció en diversos sectors i àrees funcionals.

Els nostres professionals certificats, basen les seves sessions de coaching en un ampli repertori de recursos i experiències que aporten valor estratègic per a executius i empreses.

No obstant això, les preferències d’estil i compatibilitat juguen un paper rellevant en l’èxit del procés de coaching. Per tant, és important que l’entrenador i el client puguin establir una relació directa per definir els objectius i l’enfocament desitjats durant la sessió d’entrenament.

Contacti’ns

Ells van confiar en nosaltres

empresas


Ells parlen de nosaltres

  • Somos un grupo de directivos que estamos acostumbrados a realizar diferentes actividades de team-building, pero esta vez queríamos realizar una actividad divertida, aprovechando la ocasión como parte de la fiesta de despedida de una de nuestras compañeras.–Sabrina Molina Gallardo - Directora Servicio de Atención Primària Vallès Oriental - Generalitat de Catalunya

  • Fuimos a Mystery Escape para un team building y fue un gran éxito. El lugar es muy bueno. Hay varias habitaciones, con capacidad para un grupo grande como el que éramos. El juego promueve la colaboración del equipo y también es divertido. La habitación estaba bien preparada con buenas pistas y accesorios. También recibimos un buen apoyo para asegurar que no nos quedábamos atascados en una etapa.–Jean-Philippe Dubost - Marketing Manager – Vistaprint Winter

  • Gracias a Mystery Escape pudimos hacer una gran actividad de team building con todo el equipo de First Line Managers de Swarovski durante uno de nuestros meeting trimestral. Fue una noche llena de sorpresas, intrigas y diversión! Además de la competición que se creó entre los diferentes grupos. Organizamos la actividad más por un tema de cohesión pero permite destacar muchas otras competencias como la escucha, la toma de decisión, el liderazgo, el trabajo en equipo, etc.–Anais Beranger - HR Specialist – Swarovski Iberica

  • Es una verdadera herramienta para el team-building: los miembros de cada equipo deben escucharse entre ellos y para avanzar, se requieren diferentes habilidades. Por eso, cada miembro del equipo asume un rol de importancia durante el progreso de la experiencia".–Christine Ryo - Responsable de Back-office Service – Catimini

PER A INFORMACIÓ SOBRE OFERTES PROFESSIONALS, POT CONTACTAR-NOS DIRECTAMENT A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC